logo450

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani.

Za uporabo naše spletne strani se morate strinjati s pogoji Zasebnosti.

logo med trust

MED TRUST d.o.o. Ljubljana je hčerinsko podjetje avstrijskega družinskega podjetja MED TRUST Handelsges.m.b.H, s sedežem v Marzu na Gradiščanskem. Firma MED TRUST je specializirana za izdelovanje in distribucijo proizvodov namenjenih bolnikom s sladkorno boleznijo v Republiki Avstriji kot tudi v državah EU (Nemčija, Švedska, Češka, Slovaška, Grčija, Bolgarija, Ukrajina..). 15 letna prisotnost na trgu, visoko kakovostni (ISO 9001 in ISO 13485) in inovativni proizvodi, na tisoče zadovoljnih pacientov ter številna priznanja za poslovno uspešnost, inovativnost in design so bili razlogi za prihod v Slovenijo.
Wellion Icon logo blackLastna linija proizvodov pod imenom Wellion združuje proizvode namenjene bolnikom s sladkorno boleznijo (merilniki glukoze v krvi, lancete, igle za inzulinska peresa, prožilne naprave, tekoči sladkor, prehranska dopolnila..)

calla miniMerilnike Wellion (Calla light, Calla Mini, LUNA Duo) odlikuje predvsem enostavnost uporabe. luna duoPotrebno je le vstaviti merilni listič v merilnik in nanj vnesti majhen (0,6 mikrolitra) vzorec krvi. Dodatna prednost so velike, jasne številke in osvetljen zaslon. Merilnik Wellion Calla je v Aprilu 2012 prestal klinično preizkušanje tudi na UKC Ljubljana, oddelku za endokrinologijo, diabetes in presnovne bolezni (Dr. Tomažič) in izpolnjuje vsa merila primernega merilnika za izvajanje določevanja glukoze v krvi pri bolnikih z sladkorno boleznijo in prediabetesom.

Produkti Wellion so preko veledrogerij (Kemofarmacija, Salus in Farmadent) dostopni v lekarnah in specializiranih trgovinah. Naj dodamo, da z merilnimi lističi ne presegamo cenovnega standarda ZZZS in tako diabetikom v lekarnah ni potrebno doplačevati.