logo450

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani.

Za uporabo naše spletne strani se morate strinjati s pogoji Zasebnosti.

Z and Z logo

 

ali ste2

Zaloker & Zaloker d.o.o. je slovensko podjetje, ki od leta 1993 zastopa družbo Bayer Diabetes Care in od leta 2017 njeno naslednico, družbo Ascensia Diabetes v Sloveniji. Merilniki Bayer/Ascensia so enostavni in zanesljivi ter dajejo izredno točne in natančne rezultate meritev sladkorja v krvi. Njihova prednost možnost dodatnega nanosa krvi na testni listič, ki ga zaradi premajhne kapljice krvi ni potrebo zavreči ter uporabnost testnih lističev po prvem odprtju vsebnika, ki je čisto do konca roka uporabnosti, navedenega na ovojnini. Najnovejši merilnik Contour Next One ob izmerjeni vrednosti prikaže tudi barvno lučko in lahko prenaša podatke v brezplačno aplikacijo na mobilni telefon. Zato so merilniki Bayer/Ascensia še danes prva izbira med ljudmi s sladkorno boleznijo v Sloveniji.

Medtronic je družba, ki jo ravno tako zastopa Zaloker & Zaloker v Sloveniji. Medtronic proizvaja tehnološko izjemno napredne inzulinske črpalke ter sisteme za neprekinjeno merjenje glukoze  z aplikacijo na pametnem telefonu. Tudi inzulinska črpalka Medtronic je na prvem mestu izbire slovenskih bolnikov s sladkorno boleznijo tipa 1.  

Več informacij o našem podjetju, opise izdelkov in zanimivosti ter nasvete najdete na naši spletni strani www.zaloker-zaloker.si.

Strokovno podprte in preverjene informacije o sladkorni bolezni, rekreaciji, recepte ter vsebine o alternativnem zdravljenju pa smo zbrali na spletni strani www.sladkorna.si.

Na naši brezplačni številki 080 1880 se lahko dogovorite za brezplačno menjavo merilnika prejšnje generacije za novega ali naročite baterije za merilnik, ki so vsem uporabnikom merilnikov Bayer/Ascensia že vrsto let na voljo brezplačno.

Včlanitev v program Za lažje življenje našim članom prinaša cenejše nakupe in brezplačno poštnino za izdelke, naročene na naši brezplačni številki 080 1880 in v naši spletni trgovini.