logo450

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani.

Za uporabo naše spletne strani se morate strinjati s pogoji Zasebnosti.

Rubrika novice je razdeljena na 4 kategorije in sicer:
"Obvestila članom", "Priporočamo", Povzetki predavanj" in "Zanimivosti"

 

Obvestila

Kategorija "Obvestila članom" je namenjena obveščanju članov o raznih dogodkih, ki jih pripravlja Društvo diabetikov Maribor. V njej vas bomo sproti obveščali o naših dejavnostih. Izpostavili bomo najpomembnejše dogodke, prireditve in podobno. Vse naše aktivnosti pa najdete na osnovni strani pod gumbom "Domov" kjer je celoten urnik vseh aktivnosti Društva diabetikov Maribor.

 

Priporocamo


Kategorija "Priporočamo"
vsebuje koristne namige za razne dejavnosti, izlete in podobno, ki nam jih posredujejo zunanji ponudniki ali smo jih poiskali sami za vas. V njej najdete namige za aktivnosti, ki jih sicer ne pripravljamo v okviru Društva diabetikov Maribor.

 


Predavanja

Kategorija "Povzetki predavanj" vsebuje povzetke predavanj, ki smo jih pripravili v Okviru Društva diabetikov Maribor. Ste zamudili predavanje ali pa želite samo osvežiti spomin na njega? Potem je rubrika "Povzetki predavanj" pravšnja za vas.


 

Zanimivosti


Kategorija "Zanimivosti"
vsebuje razne zanimive članke povezane z diabetesom, ki smo jih poiskali za vas, ali pa so nam jih posredovali zunanji ponudniki. Pripravljamo jo tako, da se najde za vsakogar nekaj in upamo, da boste našli tudi vi.

 

Ni prispevkov v tej kategoriji. Če je prikazana podkategorija na tej strani, lahko vsebuje prispevke.