logo450

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani.

Za uporabo naše spletne strani se morate strinjati s pogoji Zasebnosti.

 

pristopna izjava

 

lokacija drustva

 

dohodnina

BFD logo
Arkray logo

Japonsko podjetje ARKRAY že od leta 1970 razvija merilnike sladkorja v krvi in se z blagovno znamko GLUCOCARD uvršča med pet vodilnih proizvajalcev na svetu.

 

Glucocard logoMerilnike Glucocard odlikujejo točnost , natančnost in enostavnost meritev.
Najnovejši merilnik GLUCOCARD X mini plus ima tudi številne uporabniku prijazne funkcije in unikatni prikaz zadnjih šestih meritev v grafični obliki. Za meritev potrebuje najmanjši vzorec krvi med merilniki, le 0.3 mikrolitre, zato je odvzemanje vzorcev skoraj neboleče in ga priporočamo vsem, ki šele x mini plus novozačenjajo z meritvami. GLUCOCARD X-mini plus izpolnjuje nov ISO standard 15197:2013, sekcija 6.3.3a, glede točnosti glukometrov.
Testni lističi X sensor so uporabni 6 mesecev po odprtju embalaže in nimajo interakcij z maltozo in galaktozo.

V Sloveniji Arkray zastopa podjetje Bauerfeind iz Ljubljane, ki diabetikom nudi tudi inovativne izdelke Timesulin in Daily Dose.
Več informacij najdete na spletni strani : http://www.bauerfeind.si