logo450

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani.

Za uporabo naše spletne strani se morate strinjati s pogoji Zasebnosti.

 

pristopna izjava

 

lokacija drustva

 

dohodnina

amenarini logo
080 25 52 web format

glucofix mioPoslanstvo podjetja A.Menarini Diagnostics glucomen ready je že od leta 1976 izboljšanje kvalitete življenja ljudi in zadovoljstvo naših uporabnikov. Prvi smo evropskemu trgu ponudili merilnik glukoze v krvi brez kalibracije, razvili prvi sistem za kontinuirano merjenje glukoze in prvi ponujamo brezžično povezavo merilnikov glukoze s pametnimi mobilnimi telefoni in tablicami. Vsi naši proizvodi so v skladu z najnovejšimi evropskimi standardi (ISO 15197:2013) in pod strogim nadzorom Menarinijevega oddelka za nadzor kakovosti.
Izbirate lahko med dvema merilnikoma glukoze v krvi. Glucofix mio plus je klasičen merilnik glukoze in ketonov v krvi, katrega odlikuje enostavnost uporabe, natančnost meritev in dolga uporabnost testnih trakov po prvem odprtju. V sistemu GlucoMen Ready je integriram merilnik glukoze, prožilna naprava, kaseta s 25 testnimi trakovi in lancet, zato omogoča diskretno in najhitrejšo izvedbo meritve kjerkoli in kadarkoli.
Za več informacij obiščite spletno stran www.menarinidiagnostics.si.